2017. júl 28.

Bolond a négylépcsős gyilkos?

írta: szegedijudit
Bolond a négylépcsős gyilkos?

Vádat emeletek a tavalyi szegedi gyilkossal szemben

Szeged, 2017. július 28., péntek (MTI) - Vádat emelt az ügyészség azzal a férfival szemben, aki tavaly februárban minden előzmény nélkül nyakon szúrta alkalmi ismerősét, aki percek alatt elvérzett - tájékoztatta a Csongrád Megyei Főügyészség helyettes szóvivője pénteken az MTI-t.

bilincs1-650x4351.jpg

    Serfőző Katalin közölte, a férfit emberölés bűntettével vádolják. Az ügyészség a szakértői vélemény szerint kóros elmeállapotú férfi felmentésére és kényszergyógykezelésének elrendelésére tett indítványt, mivel az elkövetéskor képtelen volt cselekménye következményeinek felismerésére.
    A vádirat szerint a férfi tavaly február 1-jén ismerőseivel italozott, majd éjfél körül egy másik szegedi vendéglátóegységbe mentek át. Ott találkozott éjféltájban a későbbi sértettel, akivel végül kettesben maradtak és folytatták az italozást, beszélgetést, köztük vita, szóváltás nem volt. A vádlott hajnali három óra körül elővette nadrágja zsebéből a mindig magánál tartott bicskáját, és a hétcentis pengével előzmény és ok nélkül, a sértett nyakába szúrt. A vádlott átvágta a sértett bal nyaki verő- és visszerét. A férfi - a jelen lévő vendégek segítségnyújtása ellenére - perceken belül elvérzett. A vádlott elhagyta a helyszínt, a rendőrök hajnali öt körül fogták el - tudatta az ügyész.


MTI 2017. július 28., péntek 9:30

Az SZTE Állam- és Jogtudományi Karának egyik végzős hallgatóját gyanúsítja a rendőrség azzal, hogy tavaly februárban háromnegyed három körül megölt egy 36 éves férfit a Londoni körúti Négylépcsős sörözőben.

Előzmények:

http://www.delmagyar.hu/szeged_hirek/gyilkossag_a_sorozoben_jogos_vedelmi_helyzetre_hivatkozik_n_bence/2461855

Szólj hozzá